Személyes és üzleti adataink digitális biztonsága

Adatvédelem & Informatikai biztonság

Adatvédelem & Informatikai biztonság

Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítés (Version 1803) magyar ISO telepítők

2018. április 05. - ITsec

Update!  2018. 04. 15.

NE töltsétek le a telepítőket további információig, mert a Microsoft várhatóan visszavonja a 17133-as kiadást egy hiba miatt, és egy újabbat fog elérhetővé tenni!!! - ITSec

Részletek itt!

Update 2! 2018. 04. 18.

Elvileg elkészült a 17134-es kiadás, ha van tölthető iso fel fogom rakni! - ITSec

Részletek itt!

Update 3! 2018. április 22.

Tölthető az új (17134) iso!

Szerző: Driver 

Megjelent a Windows Insiderek számára a Windows 10 Tavaszi Alkotói kiadásának 17133 buildszámú"előzetese", amelyről már ismert, hogy az a verzió, amely április 10-én publikusan is elérhetővé fog válni. De igazából ezt nem kell megvárni, hiszen az Insider megjelenéssel, már a Microsoft szervereire is felkerültek a telepítők összeállításhoz szükséges állományok.


Így ahogy már a korábbi kiadásoknál, úgy jelen esetben is azokat felhasználva, WZor segítségével a magyar nyelvű telepítő ISO képfájlokat is elkészítettük. A műveletet ezen oldal segítségével bárki megismételheti maga is. A telepítők tiszta telepítés mellett akár frissítésre is használhatók, ha Windowson belül futtatjuk azt.

Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítés ISO (3,94 & 2,83 GB):
64 bit, 32 bit

A Tavaszi Alkotói Frissítés (Version 1803) esetében annyi változás történt, hogy a képfájlok már csak a Home és Pro, valamint azok N-es (Media Player nélküli) kiadását tartalmazzák, vagyis a Windows 10 S már nem része, hiszen mint önálló kiadás megszűnt, illetve az Education is kikerült belőle. Ugyanakkor tiszta telepítést követően, akár Education, vagy akár Enterprise kulcsot megadva lehetséges az azonnali kiadásváltás.

A Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítése bár elkészült, de új összesítő frissítésekkel folyamatosan tovább fogják javítani a rendszer stabilitását. Az április 10-ei megjelenéskor, vagy valamivel azelőtt is biztosan érkezni fog még egy ilyen összesítő frissítés, valamint több beépített alkalmazás is frissülni fog addig.
süti beállítások módosítása